Ik ontvang mail over mijn bij jullie vastgelegde domeinnaam

Het kan voorkomen dat je een e-mail over jouw domeinnaam van een andere partij ontvangt dan van ons. Je kunt bij twijfel deze e-mail naar ons toesturen, maar meestal hoef je niets met deze e-mails te doen en mag je het als spam beschouwen.

Wanneer dien je wel wat met deze e-mails te doen?
Indien je een e-mail van do_not_reply@whoisreminder.info met de titel "ICANN WDRP for the domain ..." ontvangt dien je de gegevens van het domein te controleren. ICANN is de wereldwijde organisatie voor de registratie van onder andere .COM domeinen. Alle internationale domeinen staan hier geregistreerd en deze organisatie beheert deze. Je bent als houder verplicht om ervoor te zorgen dat de houdergegevens van jouw domeinnamen correct zijn. Om je eraan te herinneren deze gegevens na te kijken en indien nodig te corrigeren, stuurt ICANN je jaarlijks een e-mail met de bij hen geregistreerde gegevens. Indien deze niet correct zijn, kan je dat aan ons doorgeven: let wel, adresgegevens zijn gratis aan te passen maar voor het wijzigen van een domeinnaamhouder (eigenaar) wordt € 11,95 per domein in rekening gebracht.

Wanneer hoef je niets te doen?
Indien je een e-mail van noreply@expirationwarning.net met de titel "ICANN ERRP for the domain ..." ontvangt hoeft je hier niets mee te doen. Wij beheren jouw domeinnaam en deze staat altijd op automatisch verlengen. Jouw domein zal bij ons daarom nooit zomaar vervallen en vrijkomen voor registratie aan derden, zonder opzegging van jouw kant.

Was dit antwoord nuttig? Ja Nee

Feedback versturen
Het spijt ons dat we u niet hebben kunnen helpen. Als u feedback geeft, kunnen we het artikel verbeteren.