E-mailadres aanmaken

1. Log in op het klantenpaneel
  2. Klik op "hostingaccounts"
  3. Kies het betreffende account en klik op "Inloggen controle paneel"
  4. Je bevindt je nu binnen het beheerpaneel. Klik op "Mail".
  5. Klik op "E-mailadres aanmaken"
  6. Voer het gewenste e-mailadres in en klik op "Wachtwoord genereren". Indien gewenst, kan je hier ook een eigen wachtwoord invoeren. Klik vervolgens op "OK" om de mailbox aan te maken.
  7. Het e-mailadres is met succes aangemaakt en klaar voor gebruik.