DNS records wijzigen

Je beschikt gratis over DNS-beheer zodra je een domeinnaam bij Mijnserver registreert. Je kan de DNS van jouw domeinnaam heel eenvoudig beheren. Hieronder staat precies beschreven hoe je dat kunt doen.

1. Log in op het klantenpaneel
  2. Klik op "Domeinnamen".
  3. Zoek naar het domein waarvan je de DNS records wilt wijzigen en klik op "DNS records wijzigen".
  4. Indien je een DNS record wilt toevoegen klik dan op "DNS record toevoegen". Wil je een bestaand DNS record wijzigen? Klik dan op het betreffende record om de wijziging in te voeren.
  5. Klik op ''Bewaar gegevens'' om de wijzigingen te bewaren.

Goed om te weten!

Voor Office 365 is het noodzakelijk om enkele records aan te maken die een @ bevatten. Het @ teken heeft binnen DNS geen waarde (leeg). Onze DNS servers ondersteunen geen @ tekens. In plaats van een @ teken laat je het veld gewoon leeg, dat werkt zonder problemen.

Belangrijk om te weten

Het kan 3 tot 12 uur duren voordat de wijzigingen op het internet zichtbaar zijn.

SRV records toevoegen

SRV records dienen als volgt te worden aangemaakt:
Naam: _sip._tls
Type: SRV
Waarde: 0 5 443 voorbeeld.mijnserver.nl.