Wachtwoord opvragen voor het klantenpaneel

Je kan jouw wachtwoord heel eenvoudig opvragen. Hiervoor dien je het volgende te doen.

1. Ga naar https://login.mijnserver.nl en klik op "Wachtwoord vergeten".
  2. Voer je gebruikersnaam + e-mailadres en klik op "Verzenden".

Gelukt?

Binnen enkele minuten ontvang je de inloggegevens voor het klantenpaneel.

Niet gelukt?

Indien je zowel jouw gebruikersnaam als wachtwoord bent vergeten, kan je ons mailen. Na ontvangst van je e-mail worden de inloggegevens gereset en binnen enkele uren per e-mail opnieuw verzonden.